BOOKLA Opening

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

BOOKLA Opening

0 articole

Combining knowledge and flavours

Există câteva lucruri în viață pe care, ca să le experimentezi pe deplin, trebuie să le combini perfect. O ceașcă de cafea aromată cu o carte superbă, un vin vechi cu o poveste extraordinară, un carnet de notițe cu lumina ideală, reflectată în paginile tale.

Noi suntem acel loc de combinații perfecte.

Bookla: vii, citești, simți, înțelegi, te întorci.

Bookla este locul unde aromele de cafea proaspătă, savoarea desertului se întrepătrund cu peste 1000 de volume de cărți exclusiviste. Ne mândrim cu o bibliotecă impresionantă care cuprinde domenii de activitate dintre cele mai variate: arhitectură, economie, artă, fashion, gastronomie, travel, IT, cinematografie, design, fotografie și nu numai. Este un spațiu special conceput pentru persoanele cu un simț acut al cunoașterii, unde dezvoltarea personală și atenția pentru calitatea vieții sunt reperele cele mai importante.

Este singurul spațiu-concept care te invită să petreci un timp de calitate cu tine sau în compania prietenilor tăi. De ce? Nicăieri nu există o bibliotecă atât de bogată la care să ai acces în timp ce te bucuri de un mic-dejun sau în timp ce savurezi seara vinul preferat.

Te așteptăm din ianuarie să cunoști locul în care atmosfera plăcută, magia cărților și bogăția aromelor speciale te provoacă la lectură.


mai mult