BOOKLA

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

BOOKLA

books, sweets & more

Bookla este un concept nou in Cluj-Napoca de imbinare a trei placeri general valabile si foarte cautate: lectura, aromele si timpul de calitate cu tine. Un spatiu ferit de centrul uneori prea zgomotos al urbei si gandit sa va ofere arome de cafea proaspata, savoarea deserturilor care se intrepatrund cu peste 3200 de volume de carti exclusiviste.

Este singurul spatiu concept care te invita sa petreci un timp de calitate cu tine sau cu prietenii tai. Aici poti sa citesti cartile care te pasioneaza, care te fac sa-ti eliberezi mintea de gandurile cotidiene. Sau poate alegi o revista care te tine informat cu ce e nou si in trend.

Dimineata va oferim un mic-dejun cu cafea buna si un croissant delicios, la o intalnire de organizare cu colegii  sau singur, ca sa-ti citesti linistit cartea sau revista inainte de o zi plina. Dupa-amiaza si seara poate fi locul ideal de socializare si schimb de idei, intr-un cadru bogat in informatii tocmai datorita varietatii de publicatii si carti puse la dispozitie.

De la arta, fotografie, design, fashion, la arhitectura, turism, economie, psihologie, pana la gastronomie si curiozitati despre cafea si ceaiuri, Bookla poate asigura si implini  aproape orice curiozitate. Iar cafeaua, vinurile, bauturile fine si produsele de cofetarie care insotesc intreaga experienta a lecturii si a discutiilor transforma o iesire la o cafenea intr-o definitie clara a conceptului de timp de calitate.